Berapakah Keuntungan Yang Boleh Anda Perolehi?

PAKEJ BISNES PRINTING

Keuntungan setiap produk yang dihasilkan adalah berbeza-beza mengikut kuantiti ditempah oleh pelanggan. Lebih menguntungkan jika tempahan dibuat oleh jabatan kerajaan, sekolah, syarikat dan sebagainya.

Contoh:

Setiap bulan anda menerima purata tempahan seperti di bawah. Bagi setiap produk, anda tetapkan keuntungan sebanyak RM10-20 (sebagai untung bersih)

** Ilustrasi di atas adalah sebagai anggaran sahaja.

Maka, jumlah pendapatan bulanan anda = RM3,650

Bayangkan … Jika terdapat organisasi lain menempah lain-lain produk seperti pinggan, mousepad, jigsaw puzzle, topi dengan kuantiti yang lebih banyak setiap bulan, tidak termasuk dengan tempahan dari pelanggan persendirian untuk hadiah sempena Majlis Perkahwinan, Majlis Perpisahan, Harijadi, Hari Guru, Hari Sukan, Hari kekasih, Hari Ibu, Hari Bapa, dan banyak lagi..

PAKEJ BISNES FOOD & BEVERAGES

Tahukah anda? Keuntungan bagi setiap jualan set menu hidangan food & beverages adalah sehingga 500%

** Ilustrasi di atas adalah sebagai anggaran sahaja.

Perniagaan yang berkonsepkan mudah-alih dan flesibel ini boleh dilakukan di mana-mana sahaja termasuk pasar malam, ekspo, bazar, karnival, hadapan sekolah, pusat beli-belah, bazar dan di majlis-majlis khas. Paling menarik, setelah selesai berniaga kesemua peralatan boleh dimuatkan sekaligus dalam kenderaan anda!