Idea Bernas Perniagaan Krispy Fried Chicken

0
4397

Perniagaan makanan memang tidak akan lenyap. Selagi manusia mempunya perut dan perlukan makanan, perniagaan makanan akan terus mempunyai prospek yang baik; sebagai contoh Krispy Fried Chicken berasaskan menu makanan ayam goreng.

Terdapat beberapa kelebihan yang ditawarkan oleh Krispy Fried Chicken kepada rakan niaga

Pertama: Krispy Fried Chicken menawarkan ayam goreng rangup dengan bahan utamanya tidak menggunakan telur yang memenuhi kehendak pelanggan.

Kedua: Harga yang ditawarkan adalah pada taraf kemampuan golongan menengah dan ke bawah, yang membentuk segmen pasaran yang besar.

Ketiga: BEP (Break Even Point) perniagaan ini dicapai dengan agak cepat secara relatifnya kerana ayam goreng sememangnya digemari oleh seluruh pelusuk masyarakat

Keistimewaan Krispy Fried Chicken ini ialah: Tepung Ayam Goreng Krispy Fried Chicken yang disalut kepada ayam sebelum digoreng dan ia akan menaikkan lagi rasa dan aroma ayam goreng yang anda masak. Tanpa menggunakan telur, tepung ayam goreng ini akan membuatkan warna ayam goreng lebih keemasan dan menyelerakan.

Kos pelaburan yang dikeluarkan amat berpatutan bagi pakej kiosk yang merangkumi kiosk steel mudah-alih, dapur goreng 20L dan peralatan lain. Bagi sesiapa yang berminat untuk mendapatkan Pakej Perniagaan Krispy Fried Chicken, boleh menghubungi:

Pejabat: 06-6718650
019-6942887 (Pn Suraini)
019-6096811 (En Azelan)

Link: http://www.usahawan.com/shop/pakej-krispy-fried-chickenBerminat nak mulakan bisnes sendiri?


Dapatkan Konsultansi Bisnes


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]


    Lihat artikel menarik yang lain