Home Shop Program Pembangunan Usahawan Bengkel Asas Adobe Illustrator

Bengkel Asas Adobe Illustrator

Description

BENGKEL ASAS GRAFIK (ADOBE ILLUSTRATOR)

Ramai orang merasakan buat design ni macam susah je.. tangan keras, tak pandai melukis boleh buat grafik ke??

TAPI! semua itu tak benar sama sekali kalau anda tau tekniknya.

Kini anda boleh Belajar grafik Dalam Masa 1Hari Sahaja!. Ya satu hari je.

Banyak peluang-peluang bisnes kalau anda tahu menggunakan aplikasi grafik untuk tujuan seperti design Facebook, design poster, design website, design cenderahati mengikut permintaan pelanggan dan bermacam-macam peluang lagi

  • Anda buntu nak buat design untuk produk jualan anda?
  • Anda rasa anda tak pandai langsung nak buat design simple untuk pos kat FB dan web?
  • Produk dah best dah. Tapi.. design ke laut?

JAWAPANNYA: Inilah masanya kalau anda nak belajar.

Pada hari tersebut kami akan buat sesi Bengkel Asas Adobe Illustrator secara ‘One to One’ dengan anda.

SEPANJANG SESI INI ANDA AKAN DIDEDAHKAN DENGAN:

    1. -Kaedah Belajar Asas Adobe Illustrator dengan mudah
    2. -Tools dan Shortcut untuk membuat design
    3. -Kaedah Buat Design 
    4. yang Simple dan Cepat
    5. -Kaedah Menggunakan TEMPLATE yang kami berikan untuk memudahkan dam mempercepatkan design.

 

 Anda akan boleh buat design simple macam ni lepas 1 hari belajar. Crop photo/ touchup/ Text / placing dan lain-lain skill.

Kini anda boleh buat design intuk iklan produk anda dan pos di mana-mana media sosial. Kami akan ajar tentang Konsep Design dari asas kepada expert seperti pemilihan warna, text, susunan, tema design dan lain-lain.

  • Anda akan belajar buat design untuk cetakan baju & cenderahati.
  • Hasilkan produk printing seperti label sticker.
  • Mampu hasilkan design untuk printing baju.
  • Mampu membuat photo editing / touch up.
  • Dan macam-macam kelebihan lagi. Semuanya bermanfaat!

MENGAPA PELAJARI GRAFIK ADOBE ILLUSTRATOR?

Dengan menguasai ilmu rekabentuk grafik anda mampu menyunting foto,membuat design, dan meningkatkan kreativiti.

Sesuai untuk perniagaan advertising, printing, fotografi, rekabentuk laman web dan banyak lagi bidang yang melibatkan design secara part time atau full time.

Jika anda memang tak tahu grafik dan ingin menambah nilai diri anda seta ingin lebih maju dalam bisnes percetakan anda WAJIB untuk hadir. INSHAALLAH, BENGKEL ADOBE ILLUSTRATOR ini telah membantu ramai usahawan dalam bisnes mereka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bertindak untuk daftar sekarang!

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    POPULAR POSTS

    Artikel Terkini