4 Jenis Mesin Heat Press di Pasaran

0
4471

Dalam pasaran industri, terdapat pelbagai jenis mesin heat press yang tidak diketahui umum sebenarnya. Berikut adalah 4 jenis mesin heat press.

Mug press

MUG PRESS

Mesin ini membolehkan anda untuk mencetak reka bentuk ke atas pelbagai saiz dan jenis mug. Pelbagai jenis mug boleh dicorakkan antaranya white mug, latte mug, magic mug, water flask, coffee cup dan banyak lagi.

Cap press

CAP PRESS

Anda boleh mencetak pada topi menggunakan mesin ini. Hitam, merah, kuning biru coklat antara warna topi yang available.

Plate press

plate press

Merupakan mesin yang berupaya mencetak pada permukaan pinggan (sublimation plate). Terdapat dua saiz pinggan iaitu kecil, S(10 cm) dan besar, L (15 cm).

Flat Heat press

Heat-press-single-PNG

Kegunaan mesin ini adalah untuk cetakan pada T-shirt, Bantal, Jigsaw puzze, Mousepad dan Tiles.

Material untuk T-shirt terdapat dua jenis kain iaitu Microfibre dan Cotton. Untuk T-shirt cotton terdapatlebih sepuluh warna boleh didapati seperti, purple, navy blue, light blue, yellow, green, white black dan banyak lagi. Tek anan, suhu dan set masa adalah berbeza bagi setiap material.

KESIMPULAN

Di www.usahawan.com terdapat 8 in 1 Combo Heat Press Machine yang menawarkan gabungan untuk kesemua jenis mesin ini. Mesin ini juga mudah untuk dikendali dan dipelajari. Mesin cetak serbaguna ini merupakan satu-satunya penyelesaian berkos rendah bagi anda yang ingin memulakan perniagaan cetakan t-shirt dan pelbagai jenis cenderahati sama ada separuh atau sepenuh masa. Hubungi kami di hotline: 1-300- 888-114.

mesin cetak serbaguna copyBerminat nak mulakan bisnes sendiri?


Dapatkan Konsultansi Bisnes


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]


    Lihat artikel menarik yang lain