Perniagaan ID Card, Mudah & Lumayan

0
2678

Penggunaan ID Card merupakan suatu keperluan utama zaman ini bagi banyak institusi di Malaysia. Hampir semua sekolah, universiti, kilang, pejabat kerajaan mahupun swasta menggunakannya sebagai dokumen pengenalan para pelajar dan pekerjanya.

Kaedah penghasilan ID Card menggunakan printer inkjet biasa, PVC ID Card, dan mesin laminating, untuk membuat ID Card. Hasil kualiti bagus, pembuatannya pun sangat mudah dan cepat.

Instant ID Card yang dihasilkan sangat mirip dengan kad ATM/kad kredit bila dilihat dari bentuk dan fisikalnya. PVC ID Card yang digunakan terdiri daripada satu lembar lapisan bahagian tengah dan dua lembar bahagian pelapis lutsinar.

Sasaran pemasaran anda sangat mudah kerana dengan alat-alat di atas, anda dapat menghasilkan pelbagai aplikasi seperti kad pelajar, member card, kad pengenalan pegawai, penggantung kunci dengan foto dan kad nama. Kos pembuatan untuk 1 keping ID Card adalah murah; anda hanya memerlukan kos pembuatan produksi RM0.30-RM0.50 sekeping. Harga jualan di sekitar RM5 sehingga RM10 sekeping.

Perniagaan ID Card merupakan salah satu betuk perniagaan yang luar biasa

>> Klik di sini untuk memiliki Kit Perniagaan ID CardBerminat nak mulakan bisnes sendiri?


Dapatkan Konsultansi Bisnes


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]


    Lihat artikel menarik yang lain